blog

 

About


Het Dutch Fun Speeders team is spontaan ontstaan om mee te doen aan de GPS teamchallenge (windsurfen met een GPS in teamverband). Dit is een mooie aanvulling op het GPS speedsurfen naast het populaire gps-speedsurfing.com.
Het is niet alleen Speed maar ook Slalom en zelfs Formula in ons team. Eigenlijk alle windsurf disciplines waarbij snelheid de bindende factor is.

Bovenaan staat vooral Fun hebben bij het beoefenen van deze mooie windsurf sport. Door dit in teamverband te doen leer je van elkaar en dat maakt het ook weer leuker en uitdagender.

Op dit moment bestaat het team uit de volgende personen:
Mark van Osch, , teamcaptain, Boxmeer
Christiaan1111 - Christiaan van Gilst, , penningmeester, Echt
Joshua - 
John Lebens, , Eindhoven
Chris \m/ - 
Chris Focking, , nieuwe GPS-er, Nijmegen
Nils49 - 
Nils Duindam, , Nijmegen
Flapie - 
Menno van den Berg, , nieuwe GPS-er, Herpen
JEzzY - 
Jeffrey Leeflang, , webdesigner/watersportfotograaf, Venlo
Magnee, 
Peter Magnee, Malden

Barry Klasens, , IJsselmuiden
Ronald Verriet, gadgetman, Nijmegen
John Munten, NK wedstrijdsurfer, Uden
Adrie Boverhof, , secretaris Windsurfing Berkendonk, Stiphout
Jurjen, Jurjen van Emden, SchijndelMadsurfer, 
Maarten Midden, , Utrecht
Peter van Dijk
Roland de Wilt
Doede Bijlsma
Hans Schoenmaker
Marius van de Leur
Madelon Janssen
 
De regels zijn redelijk simpel, je vaart samen met je teammaatjes op dezelfde dag en post je resultaat met GPS, dit hoeft niet persé op dezelfde lokatie te zijn. Per maand en jaar is er dan een ranking op basis van de behaalde resultaten in de verschillende categoriën, hierbij is niet alleen maximum snelheid maar ook bijvoorbeeld gevaren afstand van belang.

De basisregels zijn:
No limit to number of members per team.
No limit to teams per state.
The competition is teams vs teams based.
To qualify for a team session, at least two team members must have sailed that day and recorded results. Individual results alone, will not be counted towards a team session. Using only the best team members to post a result is not in the spirit of the challenge.
Sessions will be defined as windsurfing sessions by team members on the same date, however, the location can be different for different team members.

There will be 6 measurement categories.
2 sec peak;
5 x 10sec average;
1 hour;
Alpha Racing 500m;
Nautical Mile.
Distance traveled in a session.
Points will be awarded in each category, and summed for an "Overall" category.

Teams that don't supply a session score/time/result for a category in any month will be awarded the maximum points.


Het team idee hierin spreekt mij erg aan, samen trainen, ervaringen uitwisselen, aan eventementen/meetings meedoen, materiaal testen, etc. hoort dan ook tot de mogelijkheden. RJ had een mooie TEAM afkorting "Together Each Achieves More". Daarom ben ik het team de "Dutch Fun Speeders" gestart.

Met meer deelnemers heb je meer kans dat er minimaal 2 surfers op dezelfde dag varen, de locatie mag anders zijn, dat is minimaal 1x per maand nodig om een geldige sessie te hebben. Daarnaast wil je ook een goede mix hebben, sommige zijn goed in max speed anderen in de afstand categorie. Aan de andere kant wanneer het team te groot wordt is het weer moeilijker om een samenhang te krijgen en dingen voor het team te organiseren. Ik denk zelf dat 15 tot 20 ongeveer de maximum werkbare teamgrootte is. Meerdere teams voor regio Zuid is natuurlijk geen probleem.Veel surfplezier,

Mark van Osch
Teamcaptain

Voor meer info over ons team, de website of contact kun je dit emailadres gebruiken.