blog

 

TELSTAR FSM BAD HOOPHUIZEN (afgelast)

Komend weekend is er voor de 2de keer een FSM om de kalander gezet.
De voorspellingen zien er best goed uit, zodat het een interessant en competatief weekend kan gaan worden.
Op zaterdag zal dat een slalom ”wedstrijd” zijn, iedereen kan hieraan deelnemen.Een GPS of starthorloge is hiervoor niet nodig; ook hoef je niet (supergoed) te kunnen gijpen!. We starten in groepen in meerdere heats en categorieën. Alle windsurfers kunnen deelnemen (freeriders; jeugd en dames zijn van harte welkom!) Het vaargebied is ongeveer 60 tot 80 cm diep, dus dat hoeft geen probleem te zijn.

Op zondag kijken we wie het snelst is op de 10 sec. run. Je bent dan wel een GPS nodig; mocht je die niet hebben dan zijn er een beperkt aantal leenGPSsen.

We hebben tenminste 12 knopen (basis)wind nodig: bij minder wind op zaterdag, of als er op zaterdag een USM op Strand Horst wordt gehouden; gaat het event NIET door. (check hiervoor deze site rond 30 september!)

Op zaterdagavond organiseren we weer het onovertroffen buffet door Evert van Ingen!

Deelnamekosten:
Dagdeelname zaterdag: 5,00 euro p.p. (< 12 jr. gratis)** Buffet zaterdagavond: 15,00 euro p.p. (incl. drank); < 12 jr. 7,50 euro)** Dagdeelname zondag: gratis (alleen voor deelnemers op zaterdag) ** exclusief entreebedragen camping De wind voorspellingen zijn op dit moment zeer gunstig. Als DFS-Team zijn wij er natuurlijk aanwezig. Jij ook? Schrijf je in op: http://windsurfspot.nl/registratie-fsm-okt
UPDATE:

Helaas is het event afgelast!
Zie voor meer info: http://windsurfspot.nl/

1 reacties:

Mark van Osch zei

We hebben er een DFS teammeeting van gemaakt met ongeveer 9 van onze teammates. Voorspelling voor mn zondag ziet er goed uit en gezellig wordt het zeker!

Een reactie posten