blog

 

Succesvol weekend voor DFS team!

Afgelopen weekend 1-2 mei was zeer succesvol voor het DFS team. Een deel van het team was bij de FunSpeedMeeting in Badhoophuizen en een ander deel bij de eerste wedstrijd van het Nederlands Kampioenschap Formula op de Grevelingen.

FSM Bad Hoophuizen
Dit laagdrempeling speedevenement werd georganiseerd door het professionele windsurfspot.nl team ism Telstar en gps-speedsurfing.com op Camping Badhoophuizen. Aanwezig waren teammaatjes Jeffrey Leeflang, John Lebens, Mark van Osch, Christiaan van Gilst, Barry Klasens en Nils Duindam.

Zaterdag is er geen officiële speedrace gevaren vanwege te weinig wind. Het was wel voldoende voor lichtweer slalom en mooie fotoshoot door oa Jeffrey. Speciaal hiervoor was een hoogwerker geïnstalleerd.

Photoshoot

Zaterdagavond was erg leuk en gezellig met een prima BBQ, veel nakletsen en foto's kijken op de beamer.

Hier een kleine selectie van de fotoshoot door Jeffrey, meer op jeffreyleeflang.nl

John

Jeffrey
Christiaan

Mark

Nils

Zondag was er wel voldoende wind voor een speedrace over een vaste baan van 250m. De 2 snelste tijden zouden meetellen voor het eindresultaat. Het was een moeilijke baan met veel van de ongeveer 50 deelnemers die allemaal hun perfecte run wilden maken in het tijdslot van 1,5 uur. Er werd eind van de middag nog een tweede race gestart maar vanwege de afnemende wind en kou werd deze afgelast.

De FSM einduitslag was:
1. Christaan
8. Mark
~ 20. Jeffrey
~ 21. Nils

Een super resultaat met Christaan eerste! John en Barry waren er alleen zaterdag daarom zijn ze niet in de uitslag te zien. Er is ook een gps dagranking (niet voor de FSM).

NK Formula Grevelingen
Dit was de eerste wedstrijd voor het NK Windsurf met dit keer, vanwege de voorspellingen, de discipline Formula. Gevaren werd vanaf de Grevelingendam op het Grevelingenmeer. Onder de 35 deelnemers deden teammaatjes Dennis Littel, Dirk Doppenberg en John Munten mee.

Een mooi verslag is te vinden op de website van Dennis.

Na 2 dagen en 6 races was de uitslag als volgt:
1. Dennis
2. Dirk
16. John
Dennis
Dirk


Podium
Al met al dus een mooi resultaat voor ons DFS team afgelopen weekend. Nu nog een aantal goede sessies om dit jaar ook in de GPS teamchallenge verder naar boven te klimmen!

Foto credits: Jeffrey Leeflang, William Breukelman, Liewe Faber en Nelleke Langius.

0 reacties:

Een reactie posten