blog

 

Eerste DFS teammeeting 14 maart

Afgelopen zondag hebben we de eerste Dutch Fun Speeders teammeeting gehouden. Locatie was de Grevelingendam bij restaurant Meerzicht.

Voor velen van ons team was dit de eerste persoonlijke kennismaking met elkaar dus eerst een uitgebreide "meet&greet" met aansluitende lunch. Helaas vielen er op het laatste moment enkele teammaatjes af vanwege omstandigheden maar met 12 man (en één vrouwlijke introducee) was de opkomst hoog.

Diverse goodies werden uitgewisseld waaronder de mooie DFS zeilstickers van Christiaan, GoPro's en seaspecs van Ronald en her en der nog wat surfspullen.

Na de lunch stond de uitgebreide clinic van Dirk op het programma. Vol enthousiasme vertelde Dirk waarom hij bij het DFS team gekomen is met als belangrijkse delen van ervaringen, leren van elkaar en fun hebben. We kregen alles te horen over de ins&outs van het zeil optuigen en trimmen, afstellen van voetbanden, trapezetouwen en hoe veilig te crashen.

Een deel van het DFS team
Clinic Dirk
Tijdens de clinic begonnen er al diverse onrustige blikken richting water te gaan dus gingen de surfpakken aan en werd er een aantal uur heerlijk gevaren. Omstandigheden waren 4 graden watertemperatuur, 7 graden luchttemperatuur, wind 12-16 knopen. Materiaal waarmee gevaren werd was slalomboards rond 125 liter en zeilen 7.7-8.8 m2.

Hieronder wat foto's van de diverse teamleden.

Chris

Christiaan

Goede sfeer

Jurjen

Dirk

Maarten K.

Menno
Onze benjamin Jeroen en grandmaster Maarten

Peter

Ronald

Na het varen kregen de teamleden nog uitgebreide uitleg over het uitlezen van de GPS tracks, gebruik van de software en uploaden naar de GPS teamchallenge en GPS speedsurfing websites. De GPS Team Challenge resultaten van de dag.

Al met al een heel geslaagde dag met veel enthousiasme en fun, we kijken al uit naar de volgende gezamelijke surfsessie!

0 reacties:

Een reactie posten