blog

 

Doelen DFS

Nu ons team zo'n beetje op volle sterkte komt lijkt het mij leuk om de doelen voor het team en per persoon hier te delen. Uit het berichtje "nieuwe ideeën" maak ik op dat we liever klein opstarten en daarna verder zien.


Laten we met de DFS doelen beginnen. Het team is ontstaan om mee te doen aan de GPS team challenge. Dus dat doel ligt voor de hand: meedoen. Eerder heb ik het volgende genoemd om samen te doen: samen trainen, ervaringen uitwisselen, aan eventementen/meetings meedoen, materiaal testen. 


Graag hoor ik wat jullie voor doelen voor het team en voor jezelf zien.

8 reacties:

Christiaan1111 zei

trainen: Laten we regelmatig afspreken om samen te varen. De Kraaij, Strand Horst en Oolderplas. Zo hebben we verschillende condities, en kunnen we van onze team leden leren op de lokatie zelf waar zij bekend zijn.
Ervaringen uitwisselen / meetings: Team meeting!
Materiaal testen: Van allen het huidige ( en toekomstige) materiaal ter beschikking stellen voor teamleden. :)

Jeffrey zei

Trainen:
- Vaak als mogelijk in teamverband varen. Dit versterkt de band en daarmee leer je de sterke en verbeter punten van je collega's kennen. Absoluut waardevol (en gezellig natuurlijk)!
Teammeeting:
- Zo in den beginne kent men elkaar (nog) niet; wellicht een goed idee om ( gezien de weersomstandigheden... ) wat af te spreken om te weten bij wie je nu in het team zit. Misschien is de komende winter BBQ of Boot2010 een idee ?
- Informatie uitwisselen en try outs
Waarom gebruikt hij dat materiaal en welk effect heeft dat. Altijd interessant om te weten natuurlijk.

A3 zei

en persoonlijk in ieder geval 2s boven de 60 (ja ja op dat niveau zit ik :) en ik wil er zelfs naar streven om ranking (10x5) boven de 60 te krijgen. En dan elk jaar 3km/h er bij.
En vooral plezier en veel leren

A3 zei

oh en ik ben morgen (zaterdag 23 jan) de hele dag op Boot. Wie nog meer???

Christiaan1111 zei

Morgen niet. Woensdag ben ik van plan om te gaan.

jurjen van emden zei

Doel dit jaar is om de 70 te halen.
Wat DFS betreft. Samen varen en van materiaal wisselen en vooral van elkaar leren en plezier hebben.

Ik gebruik hot sails gps zeilen. Grootste voordeel is dat ze ontzettend makkelijk surfen. Wat in chop en golven zeker een pre is. Hetzelfde geldt voor de exocet boards die ik gebruik.

Hoe lomper de condities zijn hoe beter ik presteer. Juist op vlak water zoals horst kom ik tekort.

Christiaan1111 zei

Kom dan maar een keer naar de Oolderplas Jurjen.
Chop genoeg!
Ik herken jou probleem ook, ik heb gevoelsmatig ook betere prestaties op de chop dan op vlak water. Maar gelukkig zitten we in het zelfde team dus kunnen we elkaar helpen met de omstandigheden op verschillende lokaties!

jurjen van emden zei

:-) chop daar is me bekend.
Woonde voorheen in Venlo en surfte toen in roermond bij Hatenboer en op De Weerd en ja soms ook op Ool. Laatste keer was op 3 september 2006

Een reactie posten